Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев и Новаков обсъдиха с хората проблемите на Белово

Политика

Кралев и Новаков обсъдиха с хората проблемите на Белово

Кралев и Новаков обсъдиха с хората проблемите на Белово - Tribune.bg
Снимка:

„Мощна подкрепа за ГЕРБ-СДС в Белово - и евродепутатът Андрей Новаков се присъедини към срещата ни с актива на партията и даде да се разбере, че ни предстои убедителна победа“! Това разказва в профила си във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик Красен Кралев.

„За всички местни е ясно, че г-н Новаков, който е от село Момина клисура (община Белово), обожава родния си край и всеки път, когато има възможност прекарва време там. Днес се убедих, че има защо това да е така, добивайки впечатление от първо лице за красотата на Белово и региона“, сподели още свои впечатления дългогодишният депутат и бивш министър на спорта.

Красен Кралев разказа още за срещата и за взаимоотношенията на хората в местната структура в Белово:

„Хората, с които се срещнах очакват ГЕРБ-СДС да бъде първа политическа сила, но и след това да бъде съставено стабилно правителство. Присъстващите ми припомниха за средствата в размер на 300 хиляди лева, отпуснати от Министерство на спорта във времето, когато бях министър, за ремонт на спортната зала, в която сега играе волейболният отбор на Белово“.

На срещата са били обсъдени и още наболели проблеми като проектите в общината, които са на обща стойност от над 20 милиона лева. Те са започнали още през 2023 година и сега през цялата 2024 година се работи по тях. В района на Белово се намират и 4 ВЕЦ-а, които генерират значителен обем мощности, а и от към работни места са важни за хората.

„За да се случват нещата и това да продължава и за напред ключът е, както в инициативността на местната власт, така и във възможностите на държавната. А за да бъде държавата силна и стабилна, то ѝ трябва ясно и отговорно управление - редовно правителство с работещ парламент. Това обясних и на някои от кметовете на кметства, които се обърнаха към мен с различни питания - за проблемите с водопроводната инфраструктура в населените им места, за липсата на спортна инфраструктура и прочие“, категоричен е още водачът на листата Красен Кралев.

За да се постигнат всички тези неща и да се запазят постигнатите до момента обаче Кралев заявява категорично:

„Можем да съдействаме за всичко това, но само ако най-после сложим край на политическата криза и съставим правителство“.

Ето пълния текст на поста на Красен Кралев във Фейсбук:

Мощна подкрепа за ГЕРБ-СДС в Белово - и евродепутатът Андрей Новаков се присъедини към срещата ни с актива на партията и даде да се разбере, че ни предстои убедителна победа!

За всички местни е ясно, че г-н Новаков, който е от село Момина клисура (община Белово), обожава родния си край и всеки път, когато има възможност прекарва време там. Днес се убедих, че има защо това да е така, добивайки впечатление от първо лице за красотата на Белово и региона. Срещата ни премина в дух на сплотеност, което не е изненада, тъй като партийната организация на ГЕРБ в Белово е една от най-стегнатите, а и резултатите в общината говорят именно това. Хората, с които се срещнах очакват ГЕРБ-СДС да бъде първа политическа сила, но и след това да бъде съставено стабилно правителство. Присъстващите ми припомниха за средствата в размер на 300 хиляди лева, отпуснати от Министерство на спорта във времето, когато бях министър, за ремонт на спортната зала, в която сега играе волейболният отбор на Белово. Настоящият председател на Общински съвет-Белово и бивш кмет Костадин Варев сподели за проектите в общината, които са на обща стойност от над 20 милиона лева. Те са започнали в неговия мандат, още през 2023 година и сега през цялата 2024 година се работи по тях. За да се случват нещата и това да продължава и за напред ключът е, както в инициативността на местната власт, така и във възможностите на държавната. А за да бъде държавата силна и стабилна, то ѝ трябва ясно и отговорно управление - редовно правителство с работещ парламент. Това обясних и на някои от кметовете на кметства, които се обърнаха към мен с различни питания - за проблемите с водопроводната инфраструктура в населените им места, за липсата на спортна инфраструктура и прочие. Можем да съдействаме за всичко това, но само ако най-после сложим край на политическата криза и съставим правителство. Една от основните теми за хората от региона е в сферата на енергетиката. В района на Белово се намират 4 ВЕЦ-а, които генерират значителен обем мощности, а и от към работни места са важни за хората. Това е причината присъстващите да ме запознаят с настоящите проблеми, с които се сблъскват в сектора. Несъмнено следва да се направи сериозен анализ по отношение на ръководствата в тези важни за цяла България съоръжения и по отношение на начина им на функциониране. Политическа партия ГЕРБ има най-добрите експерти в енергетиката, така че могат и ще се търсят решения, ако се състави правителство с водеща политическа сила ГЕРБ-СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Белово, хора
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети